Graag wil ik mij even aan je voorstellen: Mijn naam is Frida Werensteyn en al vele jaren actief als permanente make-up specialiste in mijn eigen praktijk Accent in Waspik.

Nouveau Contour

Daarnaast ben ik International Academy Director bij Nouveau Contour, een van de grootste permanente make-up leveranciers wereldwijd. In deze functie ben ik eindverantwoordelijk voor het gehele trainingsprogramma voor onze nationale klanten evenals onze internationale klanten en distributeurs. Dit houdt in dat ik wereldwijd trainingen en demonstraties geef aan cursisten die het vak willen leren of perfectioneren.

Ambulant

Naast mijn PMU werkzaamheden in eigen salon, bied ik mijn diensten ook ambulant aan. Dit wil zeggen dat ik op afgesproken data en tijden in salons klanten voorzie van permanente make-up of medische pigmentatie. Hiervoor neem ik zelf mijn eigen apparatuur en benodigdheden mee, zodat de salons zelf geen dure apparatuur aan hoeven te schaffen.

Mocht je interesse hebben en meer informatie willen over mijn ambulante diensten, dan kun je contact met mij opnemen. Graag kom ik bij je langs voor een vrijblijvend gesprek waarin ik mij kan voorstellen en portfolio met voorbeelden van mijn werk aan je kan laten zien.